Les mer om meg

Om meg

Kunstner

Randi Bjørkli Kjær.

Født i Oslo, oppvokst på Gran på Hadeland, men jeg har bodd hele mitt voksne liv i Vestfold. Bosatt i Færder Kommune. Utdannet bl.a. til dekoratør/ kreativ leder.

Jeg dyrker min lidenskap for kunst og elsker alt det vakre i livet. Min sjel trenger farger, former og kreative utfordringer. Jeg jobber helst med akrylmalerier, oljemalerier, statuer/ figurer og mixed media. Jeg har arbeidet med en rekke verk, også verk som hører kategorisk til hverandre i en serie. Jeg henter ofte inspirasjon fra abstrakt natur, trolske stemninger, eventyrlige landskap, mystiske eventyrskoger og alveaktige, lekende uttrykk. Jeg har ikke stagnert i en spesiell stilart, fordi jeg mener man utvikler seg mest ved å kunne beherske forskjellige uttrykk. Men når det er sagt, så faller det mitt hjerte nært å male mektige, majestetiske fjell, elver og fossefall, dramatiske himler og solnedganger. Jeg fokuserer mye på lys/ skygge, lange perspektiver og dybde i maleriet.

Bildene mine har vært vist ved en rekke profilerte utstillinger. 


www.gallerifærder.com
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis! Denne nettsiden ble laget med Webnode. Lag din egen nettside gratis i dag! Kom i gang